www.family.se

Det är faktiskt en helt underbar sida som jag med jämna mellanrum brukar besöka. Ett samarbete mellan blocket.se och aftonbladet.se. Riktigt kul att gå in och läsa folks snuttiga kärlekshälsningar till varandra. Roligt, faktiskt!! Jätteroligt!! Och sedan alla gratulationer på bröllopsdagar och fina familjefoton. Jag blir så glad över att se alltihop. Glad blir jag!!! Hur lyckliga människor kan vara, ändå. Jätteskojigt!! Samtidigt så blir det ju en liten påminnelse till "oss andra" där ute, som aldrig blir accade. Härligt!!
Inlägg som: "HÄR VARE TILLÖKNING HOS FAMILJEN PÖKBERG!....IGEN!" eller "SKICKAR EN LITEN HÄLSNING TILL MIN GOE GREGER! PUSS PÅ DEJ! BARA VI TVÅ!!! FOREVER!!" eller "TÄNK ATT DET BLEV VI TVÅ!!! LÄNGTAR IHJÄL MIG TILLS DU KOMMER HEM IGEN!!! PUSSPUSS, SAKNAR DIG!!!" - är ju alltid rolig läsning.
Egentligen, varför ska "vi andra" gräma oss och fundera på vår situation för? Nu har vi ju möjligheten att få njuta av andras lycka! Bara att suga i sej. Och det ska vi vara tacksamma för....så...STORT GRATTIS till er där ute nånstans, som lägger upp något på denna sajt!

Kommentarer
Postat av: Pia

Nja...har väl blandade känslor för den sidan...ibland upplever jag den ganska pinsam. Men du...om du skickar ett kort på dig till mig så kan jag sätta in kortet med en hälsning till dig från mig ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback