Mina vänner...!

Så...nu ska mina tre små vänner få lite semester. Dom kan få stå där i köket och vila. Deras underbara toner finns förevigat på nätet sedan ett tag tillbaka. Njut nu, kompisar! Ni behöver inte säja nånting, eller ta er ton. Bara titta på Eder Outsider när han lagar ungkarlsmat.

Sjuk humor!

Expressen skriver under rubriken "NöJE", att Hasse Aro varit sjuk. Känns bara så konstigt att läsa inslaget under den rubriken. Är det det som kallas sjuk humor???

Uti fasterns trädgård

Uti min fasters fina trädgård, stöter man ibland på vidunderliga växter. Denna t.ex. Några vildfågelfrön har trillat ur skålen där hon brukar mata fåglarna, och sen har plantan växt sig stor å kraftig. Bra, faster! Den går att röka åxå!!!

A young man?

Fan! Ibland får man byta butik! Det har faktiskt hänt att jag känt att när man kommit till kassan, så har jag fått en speciell känsla som inte e bra. I allafall när jag bara har dessa ingredienserna i min korg. Och det har ofta hänt. Snacka om att det lyser ungkarl över det hela.

På den engelska landsbygden...

Jag satte mig i min bil och tog en tur i det engelska landskapet. Nej detta är en skärmdump från Colin McRae´s spel, Dirt. Kolla grafiken! Mitt i tävlingen så stannade jag och njöt av naturen.  

De blommar i rabatten


En svårodlad växt som ser dagens ljus! Många tror (inte minst grannarna) att min fina balkonglåda enkom består av perenna ogrässorter som dyker upp år efter år. Men där har dom fel. Denna vackra, gula, sköra blomma, har jag med stor möda lyckats driva upp på egen hand. Grannen kan stå där med sina trista penseer, begonior och pelargoner.

It´s a kind of Magic!

Igår var det lördag, och jag bjöd på något verkligt läckert. Under fredagen blev jag rekomenderad av en god vän att inhandla "japanska vattenauberginer". Specialistimporterat och ganska dyrt, men väl värda pengarna! Fräses på medelvärme i 20 minuter och serveras med kokt ris och en fet sås. Gött! (en vännina tyckte dock dom var tämligen smaklösa, sega var dom också, så hon skulle aldrig stoppa in nåt sånt i munnen igen, sa hon)